Ismét közelebb került

2024.04.09. 17:00

Sikeres műtéten van túl Bicskei Kornél

Az elmúlt hónapokban több alkalommal írtunk Bicskei Kornélról, aki súlyos egészségügyi problémákkal küzdött és küzd jelenleg is. A legutóbb elvégzett műtéttel azonban ismét közelebb került ahhoz, hogy újra mankó nélkül tudjon járni.

Déri Brenda

Mészáros Lajos, Tüke László, valamint Bicskei Kornél a Honvédkórházban

Fotó: Mészáros Lajos FB-oldal

Először még tavaly decemberben írtunk a pusztaszabolcsi Bicskei Kornél állapotáról, amikor gyógyulása érdekében összefogott a megye közössége és egy online árverés formájában licitre bocsátották a Ferencváros által felajánlott mérkőzéslabdát, amelyért végül a dunaújvárosi ST Solar Kft. ajánlotta a legmagasabb összeget, 500 ezer forintot. De úgy tudjuk ezen felül is érkeztek még felajánlások, illetve a szintén dunaújvárosi Kötelező Zenekar is jótékonysági koncertet adott, ahol a jelenlévők Kornél gyógyulását támogathatták. 

E gyógyulás egyik lényeges pontja az a csípőprotézis műtét volt, amelyet múlt szerdán sikeresen elvégeztek a Honvédkórházban. Néhány nappal később pedig Mészáros Lajos, országgyűlési képviselő Tüke László önkormányzati képviselővel közösen meglátogatta a kórházban lábadozó Bicskei Kornélt. Erről később egy bejegyzést is közzétett a közösségi oldalán. 

Mészáros Lajos megkeresésünkre elmondta: Kornél jól van, a műtét jól sikerült, pedig a hemofília, azaz a vérzékenység igencsak megnehezítette az orvosok dolgát. 
A korábbi gyűjtés kezdeményezője egyébként Tüke László volt, majd ehhez csatlakozott be Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Mészáros Lajos és a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában