Bicskei Kornélt támogatják

2024.01.27. 14:01

Nemes célért zenél a dunaújvárosi együttes

A pusztaszabolcsi Bicskei Kornél rehabilitációjának támogatására gyűjt adományokat február 3-i koncertjén a dunaújvárosi Kötelező Zenekar.

Héjj Vivien

Jó ügy érdekében zenél közönségének a Kötelező Zenekar

Forrás: Kötelező Zenekar közösségi oldala

Az öttagú, zenéjével a rock, indie rock vonalat képviselő dunaújvárosi együttes jótékony célért játszik közönségének február 3-án, szombaton a pusztaszabolcsi művelődési házban. A koncert résztvevői a pusztaszabolcsi lakhelyű Bicskei Kornél rehabilitációját támogathatják.

Kornél történetéről már olvashattak portálunkon, ugyanis decemberben egy jótékonysági licit során a Ferencvárosi Torna Club egyik mérkőzéslabdája talált gazdára félmillió forintért, a befolyt összeg ugyancsak a számos betegséggel küzdő férfi mielőbbi felépüléséhez nyújt anyagi segítséget.

Ezúttal a Kötelező Zenekar is beállt a segítők sorában, s koncertjükkel ők is igyekeznek támogatást nyújtani. A koncert 18:30 órakor kezdődik, kapunyitás fél órával korábban. A szervezők és a fellépők szeretettel várnak mindenkit. Az est mottója: segíteni jó!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában