Licitálás

2023.12.18. 17:30

Összefogtak, hogy segíthessék Bicskei Kornél gyógyulását – már lehet licitálni a Ferencvárosi Torna Club dedikált mérkőzéslabdájára

Négyen a gyógyulásért! Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke Mészáros Lajos országgyűlési képviselővel közösen igyekeztek eleget tenni Tüke László pusztaszabolcsi lakos kérésének, miszerint Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökének közbenjárásával segítsék Bicskei Kornél gyógyulását.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Tüke László arra kérte Molnár Krisztiánt, hogy vegye fel a kapcsolatot Kubatov Gáborral, a Ferencvárosi Torna Club elnökével és kérdezze meg, hogy fel tudna e ajánlani egy aukciós tárgyat, melyet aztán egy online licit formájában lehetne megvásárolni, a befolyt összeggel pedig Bicskei Kornél gyógyulását támogatnák. Mint Molnár Krisztián az erről tartott hétfői rendhagyó sajtótájékoztatón elmondta, Molnár Lajossal a kérésnek megfelelően egyből a Ferencváros elnökéhez fordultak, aki természetesen örömmel beállt a kezdeményezés mögé és felajánlott egy az összes játékos aláírásával ellátott mérkőzéslabdát a Ferencváros szurkolónak.

– Bicskei Kornél korábban, illetve jelenleg is számos betegséggel küzd, köztük olyanokkal, mint a rákos megbetegedés vagy a hemofília. Ezeken túl most egy speciális csípőprotézis műtétre vár, mivel egy ideje csak mankóval tud járni. Bízunk benne, hogy a felépülés után erre újra lesz módja. Ehhez 2,5 millió forintra lenne szüksége. Ezen összeg összegyűjtésében szeretnénk segíteni a licit során befolyt összeg felajánlásával, így mindenki, aki olyan helyzetben van, hogy egy különleges emléktárgyért cserébe fel tudna ajánlani Kornél gyógyulására egy bizonyos összeget az tegye meg – fogalmazott Molnár Krisztián.

A sajtótájékoztatón jelen volt még Mészáros Lajos, aki azt taglalta, hogy mit is jelent az, ha valaki csípőprotézis műtétre vár. 

– Ennek szükségességét egy olyan hosszas állapot előzi meg, amikor a beteg életminősége jelentős romlásnak indult és már nem tudja a megszokott életét folytatni, mivel akkor fájdalmakkal küzd. Ezt nehezíti meg Kornál esetében a vérzékenység, azaz a hemofília, ami rendkívül kockázatossá teszi a műtétet. Utóbbit a tb finanszírozza, az azt követő rehabilitációs időszakot azonban nem. Ebben nyújthat segítséget a licit során befolyt összeg – részletezte.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A licitálás Molnár Krisztián politikusi oldalán zajlik és az induló összeg az 50 ezer forint, a licitlépcső pedig 10 ezer forint. A licitzárás január 2-a 12 óra. 

Az általunk látott legmagasabb felajánlott összeg cikkünk leadásáig 250 ezer forint volt, de ez vélhetően emelkedni fog még az elkövetkezendő napokban. 



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában