Kiemelkedőt keres a kamara

2024.04.10. 09:00

Kiváló vagyonőr kitüntetést adnak át az arra érdemesnek Fejérben

A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Vármegyei Szervezete ebben az évben is odaítéli a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést. Az elismerés odaítélésére javaslatot tehet bármely természetes vagy jogi személy, de érdemes sietni, mert csak április 15-ig lehet ajánlani.

Palocsai Jenő

Az a kamarai tag kaphatja meg a díjat, aki munkájával és életvitelével is rászolgál az elismerésre

Fotó: Shuttertock

SZVMSZK Fejér Vármegyei Szervezet Elnöksége 2024-ben is odaítéli a Kiváló Vagyonőr díjat, az arra érdemesnek.

– A kitüntetés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet elismerje. A „Kiváló Vagyonőr” kitüntetésre javasolni lehet, minden olyan vagyonőrt, aki az adott szakterületén legalább három éve dolgozik, magas színvonalú munkát végzett, vagy egyszeri, de példamutató tettet hajtott végre, illetve a szakmai közösségért aktív tevékenységet fejtett ki–sorolta a feltételeket Kovács Tarsoly Gábor, a kamara megyei vezetője.

Mint kiderült, van két fontos feltétel a korábbiakon túl is. Az egyik, hogy legalább egy éves aktív kamarai tagsággal kell a jelöltnek rendelkeznie, illetve hogy a díj odaítéléskor az SZVMSZK Fejér Vármegyei Szervezetének aktív tagja legyen, valamint az is fontos kritérium, hogy a szóban forgó vagyonőrt öt éven belül etikai eljárásban nem marasztalták el, illetve etikai eljárás nincs ellene folyamatban, és az életvitele példamutató.

Az elismerésre való jelölést megteheti bármely természetes vagy jogi személy, de az fontos, hogy csak április 15-ig. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Vármegyei Szervezete várja a díjra érdemesek nevét postai úton a 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs utca 42. szám alatt, illetve a [email protected] e-mail címen.

Mint azt a kamara vezetőjétől megtudtuk, a díj mellé társulhat különdíj is. Annak megszerzése úgy történhet meg, hogy a kitüntetésre jelölő természetes, vagy jogi személy külön díjat is ajánlhat fel a jelöltje számára, amit a kitüntetés ünnepélyes átadásakor a különdíjat biztosító maga adhat át az általa elismerésre javasolt személy számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában