Agárdi parkerdő

2024.04.12. 14:11

Jótékonysági fesztivál Agárdon

Több száz nehéz sorsú gyermek számára jelenthet kikapcsolódás az a program, melyre az agárdi parkerdőben kerül sor szombaton, s amelyre egyébként minden családot várnak. Fellépők és játékos programok sora érkezik.

S. Töttő Rita

Az esélyegyenlőség jegyében, második alkalommal rendezik meg április 13-án a Tavaszköszöntő Jótékonysági Fesztivált az agárdi parkerdőben. A rendezvény célja, hogy a sérült, fogyatékkal élő, állami gondozott, hátrányos helyzetű gyermekek egy csodálatos környezetben kikapcsolódjanak, szórakozzanak és ez a nap csak nekik és róluk szóljon. 

Az eseményre különböző szervezeteken keresztül 350 fő sérült, hátrányos helyzetű gyermek kap meghívást, a színes programok és ajándékok mellett finom ebédet és tombolaszelvényt is kapnak. Ám mindezek mellett a rendezvény nyílt, mindenki számára látogatható, a belépés díjtalan.

Az esemény 10 órakor kezdődik, melynek során lesz „Álomtánc Hajnival”, majd pedig 11 órakor Tóth István polgármester, Lehrner Zsolt, Székesfehérvár Alpolgármestere és Janikné Csom Ildikó, az Agárdi Parkerdő Büfé és Közösségi Tér üzemeltetője nyitja meg a rendezvényt. A nap folyamán lesz papírszínház-mesemondás, kézműves foglalkozás, kutyás bemutató, valamint Andi bohóc is színpadra lép gyermekműsorával. A Retro trió  zenés műsora után tombola, majd tűzoltó autó bemutató várható. A nap folyamán megtekinthető Vaszily Lászó többszörös díjnyertes természetfotós kiállítása és kipróbálhatók az MH Sipos Gyula 6. Területvédelmi Ezred 17. Területvédelmi Zászlóalj jóvoltából a katonai programok is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában