Gazdikereső

2024.04.05. 18:00

Burkus, Zigő, Fullánk, Kevin, Turu és Besszi – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Egy igazán vegyes palettát hoztunk a hét utolsó hétköznapjára a Herosztól: ahogy azt már megszokhatták kutyák és cicák vegyesen, de ezúttal szinte csak fiatal négylábúakat mutatunk be.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Burkus egy 5 hónapos kis termetű keverék fiúcska, akiről nem tudott a gazda gondoskodni, így a Heroszhoz került. Picit félénk még, amit egy kis morgással jelez is az elején, de valójában egy tündér. Még sokat kell tanulnia és tapasztalnia, ezért olyan gazdit keresnek, aki sokat tud foglalkozni vele. Kint és bent is jól érzi magát és bárki mellett el van. 

Burkus
Forrás: Herosz

Zizgő egy 1 éves kis termetű ivartalanított keverék fiú, akit egy állatbarát talált a mezőn. Fiatal, aktív és nagyon szeret az ember közelében lenni. Emellett alkalmazkodó és figyelmes, de csak úgy mint legtöbb társa, ő is nevelést és foglalkozást igényel. Szintén lehet kinti, benti kutya egyaránt.

Zizgő
Forrás: Herosz

Fullánk egy közel 4 éves ivartalanított bull típusú keverék kan. Kedves kutya, aki rajong az emberekért és imádja, ha foglalkoznak vele. Mozgékony és kissé neveletlen, de azért lehet bírni vele. Sajnos más állatokkal nem jön ki túl jól, ezért a legideálisabb egy olyan otthon lenne a számára, ahol csak ő az ’úr’. 

Fullánk
Forrás: Herosz

Kevin egy 8 hónapos ivartalanított macska fiú. Eddig nem volt sok kapcsolata az emberekkel, így egyelőre félénk és az idegeneknek nem engedi a simogatást, de idővel biztosan feloldódik és rájön, hogy senki sem bántja. Türelmes gazdit keresnek neki az állatvédők és csak bent tartásra adják örökbe. 

Kevin
Forrás: Herosz

Turu egy közel három esztendős ivartalanított cica lány, aki néhány testvérével került az állatotthonba. Eleinte riadtak voltak és a lehető legtávolabb helyre bújtak, de lassan beilleszkedtek a közösségbe. Bentre ajánlják. 

Turu
Forrás: Herosz

Végül pedig Besszi, aki egy 8 hónapos ivartalanított leányzó. Kedves és barátságos cica, aki megérdemelné, hogy végre szerető gazdit és biztonságos otthont kapjon. 

Besszi
Forrás: Herosz

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook oldalán (https://www.facebook.com/fehervariallatotthon) foglalható időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában