Sorstárs Klub a Szent György kórházban

2024.03.06. 07:00

Folytatódik az egyedülálló program a betegséggel küzdők számára

A gyógyulás útja gyakran magányosnak és kihívásokkal telinek tűnhet, ám a Sorstárs Klub célja, hogy változtasson ezen a szemléleten.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház által szervezett program, amely március 7-én újra megnyitja kapuit, egyedülálló lehetőséget biztosít a betegek számára, hogy összekapcsolódjanak, megoszthassák tapasztalataikat és közösen támogassák egymás gyógyulási folyamatát.

A klub minden hónap első csütörtökén, így március 7-én is 14.00 és 16.00 óra között várja a pácienseket a kórház Auditóriumában, ahol Pájar Alexandra pszichológus és Ganzler Orsolya coach és egyben gyógyult limfómás beteg, várja az érdeklődőket. A foglalkozások során a résztvevők betekintést nyerhetnek önmagukba, megtanulhatják, hogyan támogathatják saját gyógyulásukat, és hogyan építhetnek ki erős, támogató kapcsolatokat betegtársaikkal. 

Az önismereti és közösségi program elsősorban azoknak nyújt segítséget, akik hematológiai megbetegedésekkel küzdenek. Azonban a klub nyitott mindenki számára, aki hasonló helyzetben van, beleértve az emlőtumoros betegeket is, és terveik között szerepel diabéteszes betegeknek szóló foglalkozások indítása is. 
További részletekért és a programmal kapcsolatos információkért keresse fel a Sorstárs Klub közösségi oldalát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában