Közösségi program

2024.03.26. 11:00

Mozgásra fel! - elindult a Millió lépés az iskoládért kampány

Újra útjára indították a Millió lépés az iskoládért című népszerű programot, mely során a résztvevőknek 77 nap áll a rendelkezésükre, hogy a lehető legtöbbet ’lépjenek’.

Déri Brenda

Fotó: Shutterstock

A március 25. és június 9. között zajló közösségi program nem csak a szimpla lépéseket számolja el, hanem több, mint 60 külön mozgásformát is, méghozzá egy ingyenesen letölthető applikáció segítségével, amely a különféle mozgásokat lépésekké alakítja. A tét idén sem kicsi, 100 eddig nem nyert iskola nyerhet – 7 kékkör teljesítése után – 1 millió forintot sporteszközökre. 

A tavalyitól eltérő módon a kampány idén kibővült a Válts zöldre! kezdeményezéssel, ami a testmozgás népszerűsítése mellett a környezettudatos közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet – olvasható a program közleményében. 

Mint írják az újonnan bevezetett kihívás keretében az intézmények a Legzöldebb Iskola címet is elnyerhetik, illetve zöld pontokat is gyűjthetnek, amelyekkel további 250 ezer forint értékű sporteszközre fordítható támogatást nyerhetnek. 

Bővebb információk itt érhetők el. 

 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában