Remek kikapcsolódás

2024.03.27. 08:30

Húsvétkor indul a sétahajózás és a kenuzás a Velencei-tavon

Húsvét szombatján indul a hajózási szezon a Velencei-tavon. Most, hogy víz is van a tóban, a sétahajózás ismét remek kikapcsolódásnak ígérkezik.

S. Töttő Rita

Fotó: expediciovelenceito.hu

Agárdról a Szúnyog-szigetre, valamint vissza is hajózhatnak azok, akik a húsvéti ünnepek idején vízi kikapcsolódásra is vágynak. A Velencei-tavon ugyanis március 30-ával megkezdődik a hajózási szezon. Simon György, a velencei-tavi hajózás üzemeltetője a feol.hu-nak elmondta: március 30-án szombaton, 31-én húsvét vasárnap, továbbá április 1-jén, húsvét hétfőn menetrend szerint, több alkalommal is indulnak járatok az agárdi kikötőállomásról, illetve a Szúnyog-sziget kikötőjéből is.

Fotó: expediciovelenceito.hu

Aki sportosabb kirándulásra vágyna, a húsvéti kenutúra résztvevőihez csatlakozhat március 30-án 10 órakor. Az Expedíció Velencei-tó Tömegsport és Környezetvédő Egyesület másfél órás, könnyű túráján lesz tojáskeresés és csokitojás meglepetés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában