Gazdikereső

2024.03.11. 16:30

Alma, Betti, Füge, Casper és Cimbora – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ha hétfő, akkor ismét itt vannak az ASKA négylábú lakói, akik szerető családot keresnek. A kutyusokról ezúttal is a menhely munkatársa, Szabóné Molnár Tamara mondta el a legfontosabb tudnivalókat.

Déri Brenda

Cimbora

Forrás: ASKA

Alma másfél éves lehet, egy kissé félénk leányzó, aki más kutyák társaságát azonban nagyon élvezi. Kistestű és már nem is nő. Ő is a ’hetvenkettek’ egyike, akit még Pusztavámról mentettek ki az állatvédők. Kedves, de azért még bőven van mit tanulnia. Családi kutyának ideális választás. 

Alma
Forrás: ASKA

Betti egy német juhász lányka és 2022 november végén született. Okos, kedves és jó lelkű. Nehezen viseli azonban a bezártságot, így egy olyan otthonra lenne szüksége ahol szabadon szaladgálhat és élvezheti a kert örömeit. Mára már egész jól el van más kutyákkal is. 

Betti
Forrás: ASKA


Füge egy apró termetű keverék szuka és a becslés szerint 2021 novemberében született. Bújós, kedves és csendes. Egy igazi főnyeremény, akit bátran más kutyák mellé is ajánlanak. Lakásban és a kertben is megtalálja a helyét. Jelleméből adódóan akár kezdő kutyásoknak is jó lehet. 

Füge
Forrás: ASKA


Casper feltehetően 2021 év elején született, ivartalanított kan. Zord nézése megtévesztő, az álca mögött egy szelíd, kedves és bújós jószág lapul. Közepes termetű, de nagyon aktív és mozgékony. Pórázon ügyesen sétál és más kutyákkal is jól kijön. Tanulékony, de foglalkozni kell vele. Olyan hely lenne számára az ideális, ahol van kert és szabadon játszhat. 

Casper
Forrás: ASKA


Végül pedig Cimbora, aki egy három és fél éves ivartalanított bull típusú legény. Hiába a külső, belül egy gyerek, aki játékos, bújós és szeretetéhes. Imádja az ember közelségét és a véget nem érő simogatást. Erős, jó kiállású kutya. Egy igazi felfedező. Pórázon ügyes, de csakúgy, mint a legtöbb kutyának, a kutyasuli ajánlott, fajtájából adódóan neki ’kötelező’.

Cimbora
Forrás: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában