Emlékezés

2024.02.16. 20:03

Összegyűltek a Horváth Zsuzsannára emlékezők a móri Táncsics Mihály Gimnázium előtt

Horváth Zsuzsanna magyar-történelem szakos tanárnőre emlékezők indultak útnak pénteken este a móri Táncsics Mihály Gimnázium elől.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Február 16-án, pénteken délután a Móri Táncsics Mihály Gimnázium szalagjával díszített koszorúval indultak útnak a Horváth Zsuzsanna magyar-történelem szakos tanárnőre emlékező séta résztvevői. A gimnázium előtt találkoztak az emlékezők, ahol a pedagógus hosszú időn át tanított, majd pedig a borúton át egykori lakóhelyére, Csókakőre mentek, felelevenítve közben a tanárnőhöz fűződő emlékeket.

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Mint megírtuk, az évtizedek alatt több ezer diákot tanító pedagógus „gondoskodott a tehetségek kibontakozásáról: tanulmányi versenyekre, diáknapokra és a Fejér Megyei Hírlap SÉTA (Sajtó és Tanulás) programjára is önzetlenül, időt nem sajnálva készítette fel őket. Minezek mellett társadalmi munkákra és az iskola „A Harmadik Évezredért” Alapítványának kuratóriumi elnöki feladataira is volt ideje. Horváth Zsuzsannát munkásságáért a móri önkormányzat  2019-ben kitüntette: megkapta a Mór Város Kiváló Pedagógusa címet.” A pedagógust 2021-ben veszítette el a móri és csókakői közösség.

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában