Aláírásgyűjtést indítanak

2024.02.19. 19:10

Molnár Tamás: Székesfehérvárt is megilletik az uniós források!

A Fidesz székesfehérvári frakcióvezetője az Országalmánál tartott rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy február 20-tól aláírásgyűjtésbe kezdenek a városnak járó uniós pénzekért. A tét, több mint tizenhárom és fél milliárd forint!

Kecskés Zoltán

Molnár Tamás, a Fidesz székesfehérvári frakcióvezetője kéri a polgárok támogatását.

Fotó: Fehér Gábor

Molnár Tamás emlékeztetett, hogy Székesfehérvár az uniós források egyik leghatékonyabb felhasználója, ahogy Cser-Palkovics András polgármester hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján is rámutatott, „a város fontos visszaigazolást kapott a Területfejlesztési Minisztériumtól, miszerint a fehérvári projektek a 2014-2020 közötti ciklust tekintve egytől egyik példamutatóak, mintaszerűek, az Európai Bizottság felé jó példaként szeretnék bemutatni. Ám a következő ciklusra vonatkozóan, több mint 13 milliárd forintot tart vissza városunktól az EU, miközben a 2021-27-es fejlesztések előkészítése folyamatosan zajlik."

A Fidesz székesfehérvári frakcióvezetője kijelentette, ebben szeretnék a polgármestert támogatni, hogy a várost megillető források megérkezhessenek és szolgálhassák az itt élőket. Ezért kezdenek aláírásgyűjtésbe! Hangsúlyozta, hogy a következő napokban, hetekben, hónapokban, egészen április közepéig igyekeznek minél több fehérvárihoz eljutni, és kérik minél több fehérvári támogatását a petíciójukhoz, hogy a polgárok hangja a brüsszeli  uniós vezetőkhöz is eljuthasson. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában