Fánkok és vidámság

2024.02.11. 14:30

Farsangi Fánk Forgatag: Így űzték el együtt a telet a csősziek (galéria)

A Csőszi Farsangi Fánk Forgatag meghitt hangulata és a falu ereje ismét megmutatta: együtt minden lehetséges. A hagyományos fánksütés és a színes programok felejthetetlen napot varázsoltak.

Hajdú Marianna

A csőszi Egészségház udvarán tucatszámra sültek, és persze fogytak is a fánkok, szombaton délután

Forrás: Hujber Ferenc

A szombati nap Csőszön minden képzeletet felülmúlt: a Csőszi Farsangi Fánk Forgatag keretében a helyiek és a környékbeliek összegyűltek, hogy közösen búcsúztassák a telet. A rendkívüli, közel 20 fokos melegben a csőszi Egészségház udvara megtelt élettel, nevetéssel és persze fánkkal.

A délután során nem csak a farsangi fánkok voltak a főszereplők, – amik tucatszámra keltek és sültek – hanem a helyiek összefogása is. 

Civilek, vendéglátóhelyek és önkéntesek önzetlen hozzájárulása tette lehetővé, hogy ez a nap mindenki számára emlékezetesre sikerüljön. Érkeztek az alapanyagok a fánkhoz és a szendvicsekhez, de a vendégek a meleg teát és a forralt bort is élvezhették.

Az eseményt Tóth Melinda Melody, a Megasztárt is megjárt énekesnő fergeteges retró slágerei színesítették, biztosítva ezzel a jó hangulatot és a felszabadult táncot a kora esti órákig.

A Csőszi Farsangi Fánk Forgatag nemcsak a téli hideg elűzéséről szólt, hanem az összetartozásról és az ünnep megélésének örömteli pillanatairól is. Hujber Ferenc, Reznyák Judit, Földi Imréné Angéla, Veisengruberné Andrea és Kovács-Veisengruber Kitti, a szervezők csapata, büszkén nézhet vissza a rendezvény sikerére, ami ismét bizonyította, hogy Csőszön a közösség valóban képes csodákra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában