Programok hét közben

2024.02.12. 14:00

Farsang farka, könyvajándék nap, szerelemlakatolás

A héten kedden és szerdán több programon is részt vehetnek a bicskeiek, gyerekek és felnőttek egyaránt.

Feol.hu

Forrás: Nagy Károly Városi Könyvtár

Február 13-án kedden délután farsang farka a Nagy Károly Városi Könyvtárban: 16 órától névcsúfolókkal, találós kérdésekkel, vicces versekkel, táncos és ügyességi játékokkal várják a gyerekeket. Aki jelmezben érkezik, zsákbamacskát húzhat! Szörpről és jó hangulatról a könyvtár gondoskodik, apróbb harapni-, és ropogtatnivalót azonban szívesen fogadnak. A program ingyenes, de érvényes könyvtári tagsághoz kötött.

Február 14-én 10-18 óráig tartják az idei könyvajándék napot a könyvtárban, ahol az aznap betérő felnőttek és gyerekek a zsákbamacska könyvek közül választhatnak egyet maguknak. A kiadványok lakossági felajánlásból kerültek az intézménybe, hogy továbbajándékozzák őket. Ugyancsak szerdán tartják a Betűkör soron következő összejövetelét, amelyre 17 órakor várják az érdeklődőket az olvasóteremben. A téma ezúttal Örkény István élete és munkássága lesz, a csoportot Márkó Szidónia vezeti. Ez a program is ingyenes, viszont ez is érvényes könyvtári tagsághoz kötött.

Valentin napján 14 órától a Bicske Szíve Parkba várják mindazokat, akik szerelmük, barátságuk, egy közösség összetartásának jeleként vagy akár valamilyen sikeres életeseményük (pl. vizsga) alkalmából lakatot helyeznének el a parkban lévő szíven, hogy így örökítsék meg azt! A lakat akkor is ott lesz Bicskén, ha annak, aki oda tette, másfelé visz az útja később az életben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában