Fontos bejelentés

2024.02.13. 12:27

Elkészült az Alba Aréna, nyílt napokkal várják a fehérváriakat

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a közösségi oldalán bejelentette, hogy a Hydro Fehérvár AV19 új otthonának, az Alba Arénának minden hatósági engedélyét beszerezték, így hivatalosan is elkészült a város új, multifunkcionális csarnoka.

Beke Zsombor

Alba Aréna

Forrás: Szanyi Nagy Judit / FMH

Bár az Aréna avatásáról a közeljövőben érkeznek pontos információk, a jégkorongblog már lehozta, Norvégia ellen április 19-én játszik először a magyar jégkorong-válogatott az Alba Arénában. Azonban Cser-Palkovics András bejelentése alapján nem kell addig várniuk a fehérváriaknak az új csarnok megcsodálásával. Ugyanis február 23-án 14 és 20 óra között, majd február 24-én 9 és 20 óra között a teljes aréna bejárható lesz minden érdeklődő számára. A polgármester bejegyzéséből az is kiderült, hogy az Alba Arénában terveznek majd többek között közönségkorcsolyázást, erről is a későbbiekben várható pontos információ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában