Kezdeményezés a közös megoldásokért

2024.02.02. 17:30

Egyeztető kerekasztal beszélgetésre készülnek a háziorvosokkal Polgárdiban

Nyikos László polgármester kezdeményezésére kerekasztal-beszélgetést tartanak hamarosan a városban, amelyen a háziorvosi alapellátás kérdéseit és a Covid járvány utáni helyzetet vitatják meg.

Hajdú Marianna

A megbeszélésen terítékre kerülnek azok a lépések, amelyeket a hatékonyabb és emberközpontúbb alapellátás érdekében terveznek megvalósítani

Fotó: Mártonfai Dénes / Tolnai Népújság

Az egészségügyi rendszer és különösen a háziorvosi alapellátás előtt álló kihívások és változások középpontjában a lakosság érdeke áll. Nyikos László polgármester ezúttal a háziorvosokkal ül le egyeztetni, hogy áttekintsék az új ügyeleti rendszer bevezetését, a Covid járvány utáni időszak legfontosabb tanulságait, és megvitassák, miként lehet a legjobban szolgálni a közösség egészségügyi igényeit.

A megbeszélésen terítékre kerülnek az elmúlt időszak tapasztalatai, és azok a lépések, amelyeket a hatékonyabb és emberközpontúbb alapellátás érdekében terveznek megvalósítani. A polgármester hangsúlyozza: fontos, hogy a változásokat közérthető formában kommunikálják a lakosság felé, és nyitottak maradjanak a betegek kérdéseire, észrevételeire.

A kerekasztal-beszélgetés egy nyitott fórumot teremt, ahol a háziorvosok és a döntéshozók közvetlenül oszthatják meg gondolataikat, és keresik a legjobb megoldásokat a kihívásokra. A lakosság számára is lehetőség nyílik arra, hogy kérdéseikkel, javaslataikkal hozzájáruljanak az egészségügyi szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.

A polgármester felhívta a lakosság figyelmét, hogy kérdéseiket február 5-ig küldjék el a [email protected] e-mail címre. A városvezető hangsúlyozta, hogy a feltett kérdések megvitatása és a válaszok megfogalmazása segít abban, hogy a lakosság pontos és átfogó képet kapjon a változásokról. 

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában