Új helyre költözött a védőnői tanácsadás

2024.01.29. 16:00

„Szebb, kényelmesebb és igényesebb környezet fogadja a kulcsiakat”

A fogorvosi, a felnőtt háziorvosi és a gyermekorvosi rendelés mellett január utolsó hetétől már a védőnői tanácsadás is az egészségház épületében érhető el Kulcson.

Héjj Vivien

Az egészségházban érhető el a fogorvosi, a felnőtt háziorvosi és a gyermekorvosi rendelés, valamint a védőnői tanácsadás

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

A település polgármestere, Jobb Gyula tájékoztatása szerint az elmúlt évben megtörtént az orvosi rendelő kibővített részének műszaki átadása, s a használatbavételi eljárás lezárultával az idei év elején a használatbavételi engedélyt is megkapta az egészségház bővítménye.

– A bővítésnek köszönhetően az egészségházban még szebb, kényelmesebb és igényesebb környezet fogadja a kulcsiakat. A fogorvosi, a felnőtt háziorvosi és a gyermekorvosi rendelés mellett már a védőnői tanácsadás is ebben az épületben érhető el. A Kossuth Lajos utcából a Rákóczi utca 141. szám alatti épületbe, az egészségházba költözött Danka Edit és Radnó-Kovács Zita, akik már január 29-e, hétfőtől az új helyen várják gondozottjaikat. A gyermekeket érintő ellátás az épület oldalsó bejáratától közelíthető meg. A védőnői tanácsadási időpontjai változatlanok maradtak – fogalmazott Jobb Gyula.

Az egyes körzethez tartozó egészséges csecsemőket és kisgyermekeket szerdán 9 órától 11 óráig fogadja Danka Edit, a női és kismama tanácsadás szerdán 12 órától 14 óráig tart. A második körzetben Radnó-Kovács Zita kedden várja a kulcsi gyerekeket 9 és 11 óra között, a kismamagondozás 12 órától 14 óráig vehető igénybe.

Az épület bővítésének köszönhetően az új szárnyba, egy nagyobb rendelőbe költözik Földi Ágnes gyermekorvos is, de az ő költözésével kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések. A polgármester tájékoztatása szerint a fejlesztés során az épülethez tervezett parkolók kiépítése és az akadálymentesítés is megtörtént.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában