Elkezdődött a jövő évi naptár készítése

2024.01.17. 13:00

Online falinaptár negyedszer – már várják a januári képeket

Azok számára, akik alig várták tavaly év végén Gyúrón, hogy hozzáférjenek a faluban készült fotókból összeállított online falinaptárthoz, jó hír, hogy idén is folytatódik a több éves hagyomány. Január végéig várják az első fotókat!

Borsányi Bea

Forrás: Gyúrói hírek

Negyedik éve vágnak neki a következő évi online falinaptár készítésnek Gyúrón, ahol január 30-ig várják az aktuális hónapban, vagyis januárban helyben készített képeket, hogy aztán a határidő lejárta után mindjárt közönségszavazással döntsék el, melyik fotó díszíti majd a 2025-ös digitális naptár első hónapját. A lényeg, hogy saját, fekvő formátumú, kizárólag a községben készült képet vagy képeket – egy ember több fotóval is pályázhat – küldjenek be a [email protected]e-mail címre. Az e-mail-ben tüntessék fel a készítő nevét, a kép címét és a fotó készítésének helyszínét! A januárban beérkezett képekre február 1-7. között lehet majd szavazni a Gyúrói hírek közösségi oldalán. 

Akik szeretnének az év további részében is fotókat küldeni a készülő naptárhoz, azoknak érdemes figyelni a faluház havonta megjelenő felhívását, hogy az adott hónapban meddig van lehetőség a képek leadására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában