Fontos foglalkozás

2024.01.15. 10:54

Az idősebbeket tanítják az okostelefon használatára a Széna téri Tagkönyvtárban

Nyugdíjasoknak szóló foglalkozást tartottak a Széna téri Tagkönyvtárban, mely során a résztvevők elsajátíthatták az okostelefon használatának alapjait.

Déri Brenda

Fontos alapokat sajátíthatnak el

Fotó: Déri Brenda / Fejér Megyei Hírlap

Öt alkalmas gyorstalpalót hirdetett a Szént téri Tagkönyvtár, melyben az idősebb korosztályt edukálják a ma már egyik legnépszerűbb elektronikai eszközhasználatára. 

A január 15-én 10 órakor kezdődő foglalkozást a könyvtár munkatársa Somogyfoki Ottilia tartotta, akitől azt is megtudtuk, hogy az alkalmak egymásra épülősök. Így a hétfői foglalkozáson még 'csak' ismerkedtek a készülékkel, annak alapbeállításaival. 

Az idősek megtanulhatták, hogy hogyan kell a Wifi-hez csatlakozni, ébresztőórát állítani vagy fotót szerkeszteni. 

A foglalkozásokat heti egy alkalommal tartják, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel az egyes alkalmakat több időpontban is megismétlik.

A részvétel ingyenes, ugyanekkor regisztrációhoz kötött, amelyet az érdeklődők a [email protected] e-mailcímen vagy a 313-045-ös telefonszámot tárcsázva tehetik meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában