Jótékonysági bál

2024.01.03. 11:00

Mulatási hajnalig – így ünnepelte Kisláng az új évet!

Ahogy másfél héttel ezelőtt beszámoltunk róla a kislángi mulatós fenomén, Dudár Feri nehéz karácsonyt tudhatott a háta mögött, hiszen ez volt az első ünnep, hogy édesapja nem lehetett velük. Ennek ellenére esze ágában sem volt a szilveszteri bulit lemondani, amely jótékonysági is volt egyben.

Kecskés Zoltán

Fotó: Interjúalany

– Az iskolai szülői munkaközösség tartott a helyi intézmény javára jótékonysági bállal összekötött szilveszteri bulit, ahol én voltam a zenész! Dióhéjban elmondhatom, hogy fergeteges buli volt, ami nem volt hagyományos, hiszen szilveszter révén a gyerekek is részt vehettek rajta szülői felügyelettel. Így mondhatjuk, hogy együtt mulathatott a falu apraja-nagyja – mondta lelkesen Dudar Feri, majd a részletekre is kitért:

– Én sem voltam egyedül, a családom is ott volt a buliban, mivel feleségem is SZMK tag, így ő is részt vett a szervezésben is. Hagyomány szerint éjfélkor elénekeltük a Himnuszt, majd kisebb tűzijátékot lőttünk az utcán. Ezt jómagam finanszíroztam, mivel tudtam, hogy lesznek gyerekek, gondoltam pici örömöt szerezhetek nekik. Ezután tombola húzás volt majd ismét a mulatásé volt a főszerep. Nálunk mulatós emberek vannak, így a zene is mulatós volt főleg, bár a retró zene is szerepet kapott a tánczenék mellett. Igencsak belementünk a hajnali órákba, hiszen mire vége lett fél 5 volt, akkor zártuk a Művelődési ház ajtaját. Itt szeretnék Sikeres, és nagyon Boldog új évet kívánni mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában