Örömhír a helyieknek!

2024.01.08. 12:00

Kormányzati támogatásból újulhat meg Nagylók központja

Nagyszabású fejlesztés kezdődhet a közeljövőben Nagylók központjában – a részletekről Varga Gábor országgyűlési képviselő adott hírt közösségi felületén.

Héjj Vivien

A művelődési ház környékét parkosítási munkálatok teszik még szebbé

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

– Nagylók központja a közeljövőben teljesen megújul: egy csaknem 126 millió forintos kormányzati támogatás segítségével a községház és a művelődési ház közötti területen nagyszabású parkosítás kezdődik – jelentette be a hírt Varga Gábor országgyűlési képviselő.

A fejlesztés részeként a településközpontba új növényeket ültetnek, melyek rendszeres ápolását a kiépülő öntözőrendszer segíti. A zöldben vezető sétányok és járdák hangulatát új térvilágítás dobja fel, míg a szabad levegőn pihenni vágyók kényelméért padokat és utcabútorokat is telepítenek. Mindezeken túl a beruházás fontos része a vízelvezető-rendszer kiépítése, fejlesztése is.

– Nagylók rendkívül sokat lépett előre az elmúlt évtizedben, a település egy nagyon jó közösséget alkot, melyet minden bizonnyal tovább fog építeni az új közösségi tér – hangsúlyozta a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában