Mi lesz vele?

2024.01.16. 13:54

Kiégett autó hever a 7-es főút mellett Kápolnásnyék közelében

Az elhagyott autókról már több alkalommal írtunk, egykori tulajdonosa vagy használója általában kietlenebb területeken, kevésbé forgalmas utak mentén szabadul meg a járműtől, de nem egyedi eset az sem, hogy a városban hagyják csak úgy ott valahol.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / Fejér Megyei Hírlap

A legutóbbi eset, amikor erről számoltunk be, az az Úrhida határában hagyott Mazda, de az autósok jól tudják megyeszerte vannak és lehetnek még hasonló helyeken autók. Kápolnásnyéken például jó ideig állt egy személyautó a 8117-es mellékút menti zöld területen a 7-es főút közelében. Onnan pedig nem messze, a 7-es főút mentén jelenleg is ott hever egy kiégett autó, amelyen már csak nyomokban látható egykori kék színe. Rendszámtábla ezen a járművön sem volt, ahogy ablakai és szélvédője is hiányzott, illetve egy-két alkatrész is volt körülötte.

Megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy tudnak-e az autóról és vajon mióta lehet ott. Válaszukban arról tájékoztattak minket, hogy van róla tudomásuk és fél éve már biztosan ott van. 

Ha van tudomása arról, hogy a megyében máshol is vannak hasonlóan elhagyatott személygépjárművek tegyen bejelentést az illetékes hatóságoknál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában