Országos probléma

2024.01.02. 17:32

Fennakadás a hálózatban: telefonálni, netezni és fizetni sem lehetett

Országszerte leállt több telefonhálózat és internet - Fejérben is tapasztalható a probléma. Sőt, volt, ahol a bankkártyás fizetések is leálltak.

S. Töttő Rita

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Különös és szokatlan jelenséggel szembesülhettek a Vodafone és a Telekom hálózatában azok, akik telefonálni, internetezni szerettek volna ma délelőtt. Sem telefonálni nem lehetett, de több internetes hálózat is leállt vagy lelassult. Egy ideig a Vodafone szolgáltatói oldala elérhetetlen volt, a közösségi oldalán azonban, az utolsó bejegyzés alatti hozzászólásokban írják a fogyasztók településről-településre, hogy a hálózat nem működik sehol, így Budapesten, Fejérben sem. A szolgáltató közvetlen telefonszáma sem volt elérhető egy ideig, most pedig a géphang tájékoztatja az ügyfeleket arról, hogy „szolgáltatásainkban fennakadások tapasztalhatók…” Információink szerint az OTP hálózata is érintett volt, egy ideig a bankkártyás fizetések sem voltak lehetségesek.

Frissítés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában