„... viseljétek el egymást szeretettel.”

2024.01.22. 12:30

Az ökumenikus imahét programja Válon

Vál is csatlakozott az idei ökumenikus imahéthez: január 22-26. között, csütörtök kivételével minden nap a református gyülekezeti teremben várják az érdeklődőket. Az igehirdetési alkalmak 18 órakor kezdődnek.

Feol.hu

Forrás: pexels.com

Az idei liturgiát palesztin asszonyok fogalmazták meg: „... viseljétek el egymást szeretettel.” Ennek jegyében tartanak igehirdetéseket Válon is a héten. 

Hétfőn este a tordasi Süller Zsolt, evangélikus lelkipásztorral találkozhatnak, aki arról beszél, mit tehetünk, hogy elnyerjük az örök életet? Kedden a magyarországi Lepramisszió képviseletében Riskóné Fazekas Márta, református lelkipásztort hallgathatják meg, aki Szeretni Istent, felebarátomat és magamat címmel hirdet igét, vetítéssel egybekötve. Szerdán a szintén Tordasról érkező, baptista lelkipásztor, Bokros László teszi fel a kérdést: Ki az én barátom? A hét zárásaként, pénteken Kovács Zoltán, római katolikus plébános hirdet igét: Hogyan válaszolok a felebarátomnak? 

Az alkalmakra szívesen fogadnak sütemény felajánlásokat a Kossuth utca 10. szám alatt található református gyülekezeti teremben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában