Utolsó gyertyagyújtás és közösségi ünnep

2023.12.15. 15:00

Zárul szombaton a Vízivárosi Advent

December 16-án, szombaton délután zárul a Vízivárosi Advent. Az ünnepségen Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszönti a résztvevőket, majd ismét a helyi óvodások, iskolások adnak műsort, és a Horváth testvérpár is fellép a rendezvényen. A programsorozatot Horváth Miklósné önkormányzati képviselő zárja.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Szombaton 15.00 órakor kezdődik a Vízivárosi Advent záró programja, melyen a harmadik és a negyedik gyertyát is meggyújtják majd a városrész koszorúján. A polgármester köszöntőjét követően Berze János református lelkész mondja el adventi gondolatait. 

A további műsorban szerepelnek a Vízivárosi Óvodába, a Rákóczi Úti Óvodába és a Vízivárosi Általános Iskolába járó gyerekek, majd 16:20-tól Horváth Elemér hegedűművészt és Horváth Péter zongoraművészt láthatja, hallhatja a közönséget. Az adventi heteket Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselője zárja. 

A szervezők szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt a városrészből és egész Székesfehérvárról!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában