Készülnek a szilveszterre

2023.12.27. 13:19

Már építik a fehérvári szilveszteri buli színpadát

A Zichy-liget területén már megkezdték annak a színpadnak az építését, amely a szilveszteri székesfehérvári évbúcsúztató buli központja lesz.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter / FMH

Habár néhány nap van még az év legutolsó napjáig, a karácsonyt követően első napsütéses napon megkezdték a székesfehérvári szilveszteri színpad építését, amely ugyan a Zichy-ligetben kapott helyet, ám a fehérvári belváros felé néz. A belvárosban december 31-én este nyolckor kezdődik a Fehérvári Szilveszter névre hallgató rendezvény, azaz gyakorlatilag az óév búcsúztató. 

Este 8-tól Kátai Jr. kezdi a bemelegítést, 21 óra tájban érkezik Varning. A hetvenes-nyolcvanas évek hangulatát megidéző Discover Band 22.10 tájban foglalja majd el a színpadot és majdnem hajnali kettőig játszik a táncolni vágyóknak. Persze, közben lesz majd éjféli köszöntő és elhangzik a Himnusz is, aztán újra a Discover band veszi át a főszerepet: Olyan zeneakrok dalait játsszákmajd, mint az ABBA, az Ottawan, Eruption, Gloria Gaynor, Donna Summer, vagy a magyarok közül Szűcs Judith és a Neoton Familia.  A buli hajnali 3-ig tart, DJ Embryo keveri majd a lemezeket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában