Ünnepi összejövetel a Polgárdi Nyugdíjas Klubban

2023.12.20. 09:00

Jó hangulatban zárták az évet a polgárdi nyugdíjasok

Márai Sándor szavaival, emlékezetes pillanatokkal zárult az év a polgárdi nyugdíjasoknál.

Hajdú Marianna

Polgárdi Nyugdíjas Klub tagjai a polgármesteri hivatal dísztermében tartották az idei évzáró ünnepségüket

Forrás: Zelenák Tibor

Kedden délután a Polgárdi Nyugdíjas Klub karácsonyi évzárója valódi ünnepi hangulatot varázsolt a polgármesteri hivatal dísztermébe. A mára már hagyománnyá vált rendezvényen Svehlik Tibornénak, a klub elnökének meghitt köszöntője nyitotta meg az estet. Márai Sándor megható szavait idézve emlékeztette a résztvevőket arra, hogy az ünnepek igazi jelentősége a közösségben és az együttlétben rejlik.
Ezt követően Nyikos László polgármester osztotta meg adventi gondolatait a jelenlévőkkel, kiemelve a közösségi összetartás és az élmények megélésének fontosságát. Beszéde során megemlékezett azokról is, akik már nem lehetnek köztünk, ám szellemük tovább él a közösség emlékeiben.
A találkozó során a résztvevők versben is találkozhattak a Három Királyokkal, akiknek története évről évre újraéled a karácsonyi hagyományokban. Az ünnepség meghitt hangulatát a város képviselő-testületének tagjai is emelték, köztük Kissné Révfalvi Andrea, Nyikos Lászlóné, Kozári Erika és Köntös Zoltán alpolgármester jelenlétével.
A rendezvény nemcsak az évzárás alkalmából jött létre, hanem annak üzenetét is hordozza, hogy az összetartás és a közös emlékek fontossága minden generáció számára egyaránt fontos. A Polgárdi Nyugdíjas Klub évzárója így nem csak egy évzáró esemény, hanem egy emlékezetes pillanat is volt, ahol az ünnepi hangulat és a közösség szeretete egyesült.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában