Programajánló

2023.12.29. 17:00

Januári kulturális csemegék Gárdonyban

Gárdonyban nem hogy nem áll meg az élet januárban, de egymást követik az események. Sőt mi több: igazi rock and rollal csapnak a 2024-es esztendőbe a tóparton.

S. Töttő Rita

Bokáék nyáron is megtáncoltatták a közönséget, az újév elején sem lesz ez másképp

Fotó: FMH-archív

Január 6-án, szombaton 18 órakor, a Nemzedékek Házában lesz Gárdony első újévi koncertje: a 70 éves a rock and roll! című koncertet a Boka Boogie Bandtől hallhatja a közönség. Január 8-án, 18 órakor pedig igazi januári tematikájú történelmi csemegét hoz az érdeklődőknek a Történelem Klub szintén a Nemzedékek Házába: a Januári hadtörténelem című előadáson ugyanis az 1848-tól 1945-ig a januárban zajló csatákat sorakoztatja fel a szakértő. Január 12-én 16 órakor a római katolikus templom mögött emlékeznek meg a Don-kanyarban hősi halált halt katonákról.

Január 19-én 15 órakor az Életvidám Időskor verspályázat verseskötetét mutatják be a Nemzedékek Házában, majd pedig ugyanitt, 18 órakor Rezsnyák Róbert és a Gramofon Band ad koncertet. Január 26-án 18 órakor a SZEEM Quartet ad koncertet ugyanitt, 27-én 19 órakor pedig az Admirale étteremben rendezik meg a jubileumi, 30. jótékonysági bált az iskolai kirándulások támogatására. Az utolsó januári kulturális program 29-én 18 órakor kezdődik a Nemzedékek Házában: a Tündérország fejedelme, Báthory Gábor című előadást Szántai Lajos tartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában