Ünnepek utáni program

2023.12.12. 19:27

Hamarosan jótékonysági vadászat Kápolnásnyéken - még lehet regisztrálni

Tizenegy éve az ünnepek utáni egyik első program Fejérben is a jótékonysági vadászat. A vadásztársadalom ezúttal is december 27-én találkozik Kápolnásnyéken. Lehet még csatlakozni hozzájuk.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-Archív / NN

Idén december 27-én tizenegyedik alkalommal kerül sor a jótékonysági vadászatra Fejérben. A helyszín kezdetek óta változatlan: ahogy Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője a feol.hu-nak fogalmazott: a vármegye vadászati panteonja, a kápolnásnyéki Halász-kastély parkja ad otthont a találkozónak – innen indulnak reggel a résztvevők és érkeznek vissza a terítékkel.

- A jótékonysági vadászat mára Magyarország legszélesebb körre ható karitatív programjává vált, amely a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyermekosztályának évek óta a legnagyobb támogatója – árulta el a szervező, hangsúlyozva: az eseményre regisztrálni vadászként és támogatóként is lehet a www.ojv.hu oldalon. - Aki részt venni nem tud az eseményen, de céljaival egyetért, a 13613-as adományvonal használatával, 1000 forinttal is támogathatja azt – tette hozzá az ügyvezető, aki a Széchenyi emlékérem átadón már hangsúlyozta, de örökérvényűnek tartja, hogy „Önzetlennek lenni, az időnket, pénzünket, egyszóval a javainkat áldozni, beteg gyerekeknek segítő kezet nyújtani az adományozás által és mindeközben a közjót szolgálni értékrendem szerint talán a meglagasabb rendű emberi cselekedet, melyet valaki tehet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában