Autós paradicsom!

2023.12.13. 18:25

Érkezik az ingyenes parkolás Fehérvárra!

Örömteli hírrel szolgálhatunk minden Székesfehérváron közlekedőnek! Már csak néhány nap és tétlenül állnak majd a parkolóautomaták városszerte!

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív / Pesti Tamás

Alig négy nap múlva, december 16-án, 12:00 órától kezdődően teljesen díjmentessé válik a parkolás a város I., II., és III. parkolási zónáiban. Ez a különleges kezdeményezés az adventi időszakra szól, lehetőséget adva mindenkinek, hogy zavartalanul élvezhesse a város ünnepi hangulatát. A teljes díjmentesség egészen 2024. január 2-áig, szerda reggel 8:00 óráig tart a városban. 
Fontos megjegyezni, hogy a történelmi belváros, mint kiemelt parkolási zóna, kivételt képez. Itt továbbra is szükséges lesz engedélyre a behajtáshoz, és a parkolásért is díjat kell fizetni ebben az időszakban. Ez a szabályozás biztosítja, hogy a belvárosi forgalom kezelhető maradjon, miközben a város többi részén könnyedebb parkolási feltételeket élvezhetünk. 
Fontos, hogy a parkolási csoport ügyfélszolgálata az ünnepek alatt szünetel. Az utolsó nyitvatartási nap 2023. december 22-én lesz, majd 2024. január 2-án, szerdán folytatják a munkát. Ezalatt az időszak alatt a parkolásra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban szünetel az ügyfélszolgálat, így a szükséges információkat és engedélyeket mielőbb ildomos beszerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában