II. Jenői Adventi Kavalkád

2023.12.06. 13:00

Élményekkel teli hétvégével készülnek Jenőben

A falu szívében, a művelődési ház falai között egy különleges esemény várja az érdeklődőket ezen a hétvégén, december 10-én, szombat reggel 10 órától kezdődően. A II. Jenői Adventi Kavalkád ígéretes programokkal és lenyűgöző kézműves alkotásokkal tölti meg a téli napot.

Hajdú Marianna

Forrás: pexels.com

Az esemény középpontjában a hagyományos mézeskalács díszítés foglal helyet, amely nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is népszerű. De ez csak a kezdet: a látogatók egy valódi adventi vásárban gyönyörködhetnek, ahol helyi és környékbeli termelők mutatják be saját készítésű termékeiket. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy idén még több új arc és alkotás kerüljön bemutatásra, ami kiváló alkalom lehet a karácsonyi ajándékok beszerzésére. A kínálat olyan széles és egyedi, hogy minden bizonnyal mindenki megtalálja a tökéletes meglepetést szeretteinek.

Egy különleges kiállító, Kitti Vági, a Varázslatos Epoxyvilág és kézzel készített makramé csodák alkotója, szintén a vásár kiállítói között lesz. Kitti szenvedélye az epoxygyanta, amellyel lenyűgöző és egyedi dísztárgyakat alkot. Ő az, aki a képzelet határait feszegetve teremt megkapó alkotásokat, minden részletre odafigyelve. Az adventi időszakban azonban a makramé technika is megihlette, így standján e két technikával készült csodálatos tárgyakat is megcsodálhatják a látogatók.

Kitti standja nemcsak vásárlási lehetőséget kínál, hanem bepillantást is enged a készítési folyamatokba és a mögöttük álló történetekbe. A II. Jenői Adventi Kavalkád így nem csak egy vásár, hanem egy igazi közösségi esemény, ahol a helyi kultúra, a kézműves hagyományok és a közösségi összetartozás érzése ötvöződik. A szervezők várnak mindenkit szeretettel az adventi hétvégére Jenőben!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában