Minden, amit tudni kell

2023.12.19. 20:10

Az ünnepi időszak nyitvatartási útmutatója: Uszoda, Városi Piac, Kori-Liget, Bregyó és több

Ahogy lassan az ünnepi készülődés a tetőfokára hág és egyre kevesebb idő van hátra az év végi ünnepekig, már mindenkit egy dolog kezd izgatni: kedvenc helyeink az ünnepek alatt vajon meddig tartanak nyitva? Az uszodától kezdve a piacon át a Kori-Ligetig, íme az összes információ, amire szükségünk lehet a 2023-2024-es ünnepi szezonban.

Hajdú Marianna

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy közelednek az év végi ünnepek, a városi élet ritmusa változni kezd. Az uszoda, piac és sportközpontok is új nyitvatartási renddel készülnek, amiről a székesfehérvári városgondnokság számol be honlapján, hogy mindenki megtalálhassa a kikapcsolódás ideális formáját a téli szünetben.

A Kori Liget, a város egyik kedvelt szabadidős központja, december 24-én 14:00-ig lesz nyitva, míg a téli szünetben, december 25-26-án is délelőtt 10-től este 8-ig várja a látogatókat. Ez egy kiváló lehetőség a családok számára, hogy élvezzék a téli tájat és friss levegőt.

Az uszoda, amely a helyiek körében is népszerű, december 24-én csak délig lesz nyitva, és az év többi részében, beleértve december 31-ét és január 1-jét, zárva tart. Ez lehetőséget ad a dolgozóknak, hogy ők is családjukkal tölthessék az ünnepeket.

A Városi Piac, ahol a helyi termelők és kereskedők kínálják portékáikat, december 24-én és 31-én délig lesz nyitva. Különösen az adventi időszakban, amikor az ünnepek előtti hétvégéken különleges akciókkal és kóstolókkal várják a vásárlókat.

Bár a Koronás park december 25-26-án és január 1-jén zárva tart, más napokon a szokásos nyitvatartás szerint fogadja a látogatókat, így a városi séták szerelmesei nem maradnak program nélkül.

A Bregyó közi Ifjúsági- és Sportközpont 6-20 óráig minden nap nyitva áll, így a sportrajongók és az aktív életmódot kedvelők számára ideális helyszín az ünnepek alatt is.

Az ünnepi időszakban a város többi létesítménye, beleértve a nyilvános illemhelyeket is, a fenti rend szerint működik, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő időpontot és helyszínt a kikapcsolódáshoz.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában