Már ezzel készül a gyermekosztály a karácsonyi ünnepségre

2023.12.05. 13:34

150 ezer forintos, szuper hangszórót kapott a Szent György Kórház

150 ezer forint értékben, egy JBL hordozható hangszóróval és mikrofonnal gazdagodott a Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztálya - adta hírül a kórház közösségi oldalán.

Házi Péter

Forrás: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közösségi oldala

Mint írták, még novemberben, a koraszülöttek világnapjára szervezett ünnepségen került szóba, hogy milyen jó szolgálatot tehetne az osztályon egy hordozható hangszóró az ilyen jellegű eseményeken. Mészáros Attila alpolgármester képviselte a rendezvényen Fehérvár önkormányzatát és még akkor felajánlotta, felveszi a kapcsolatot a Harman képviselőivel. A fehérvári nagyvállalat, amely mindig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalás iránt, hamarosan megkereste egy felajánlással a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványt.

"Legnagyobb örömünkre pedig meg is érkezett az eszköz az osztályra az alapítványon keresztül, melyet a cég két képviselője, Németh Tibor oktatási vezető, valamint Simon Alexandra tréning specialista adott át Dr. Kálmán Andrea osztályvezető főorvosnak és Dr. Andavölgyiné Tóth Márta főnővérnek. Hálásan köszönjük a nagylelkű, gyors és segítséget! Osztályunk dolgozói már birtokba is vették, hiszen szívvel-lélekkel készülnek a karácsonyi ünnepségre, ahol hasznát veszik az eszköznek." - adta hírül a kórház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában