Adventi ablakkalendárium

2023.11.09. 20:00

Tabajdon is várják az ablakdekorálókat és a "vadászokat" is!

Ahogy közeledik advent – idén december 3-án gyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún -, egyre több településen hirdetik meg az adventi ablakkalendáriumot. Ez alól Tabajd sem kivétel!

Feol.hu

Tavaly december 5-én ebben az ablakban gyúltak fel a fények a faluban

Fotó: Tabajd Kultúrház

December 1. és 24. között Tabajdon is minden este újabb ablakban gyúlnak ki a fények, hogy szentestére díszkivilágításba boruljon a falu. Várják hát az önként jelentkezőket, akik vállalják, hogy feldíszítik a saját ablakukat, amire kikerül az adott nap száma is és aztán karácsonyig minden este 17 órakor felkapcsolják a világítást. Jelentkezni a Tabajd Kultúrháznak a közösségi oldalon keresztül írt privát üzenetben lehet. A községben élőket pedig arra kérik, kapcsolódjanak be a játékba és induljanak esténként „ablakvadász” túrára, hogy megtalálják az aktuális nap újonnan kivilágított ablakát, amit fényképezzenek le és küldjék el szintén a közösségi oldalon keresztül a kultúrháznak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában