Covid

2023.11.13. 21:00

Ideiglenes látogatási tilalmat vezetnek be keddtől a Fektehegy-Szárazréti Idősek Otthonában

Ideiglenes látogatási tilalmat vezetnek be keddtől a Fektehegy-Szárazréti Idősek Otthonában, mert az intézmény ellátottjai és dolgozói között több covid-fertőzött van. Az intézkedés várhatóan egy hétig marad érvényben, a tilalom feloldásáról is tájékoztatást fogunk adni.

Feol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A gondozottak és a dolgozók egészségének védelme érdekében azonnali, ideiglenes látogatási tilalom lép életbe kedden a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában. A további megbetegedések megelőzése céljából hozták meg az intézkedést, mert a bentlakók és a kollégák körében is több a covid-fertőzött.

A fenntartó önkormányzat és az intézmény vezetői minden szükséges intézkedést megtettek a további megbetegedések megelőzésére. Az átmeneti látogatási tilalom várhatóan egy hétig tart, feloldásáról tájékoztatást fogunk adni. - olvasható az ÖKK közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában