December 1-je és 4-e között

2023.11.24. 13:00

Elektromos Mikulásjárat az idei év fehérvári újdonsága

Idén nem csak a kisvonatot, de egy Ikarus buszt is felöltöztetnek Székesfehérváron az ünnepvárás jegyében. Az elektromos Mikulásjáratra így lehet felszállni.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás

Mikulásjáratot indít az idei Fehérvári Advent programelemeként Székesfehérvár. Az Ikarussal december 1-je és 4-e között utazhatnak a gyerekek és a családok, egy rövid, de annál élménydúsabb útszakaszon. Az adventi fényekkel feldíszített elektromos busz ingyenes lesz, ám előzetes regisztrációt igényel , csak az így kapott jegyekkel lehet ugyanis a fedélzetére felszállni. A fényjárat pénteken és hétfőn 17.30, 18 óra, 18.30 és 19 órakor, szombaton és vasárnap 16 és 19 óra között jár, mégpedig félóránként. A fényes elektromos Mikulásjáratot a József Attila utca-Skála Áruház és az ügyeletes gyógyszertár közötti buszmegállóban kell keresni, ugyanis innen indul és ide is tér vissza fél óra utazás után. Tehát fel- és leszállni is csak itt lehet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában