Ilyenre még nem volt példa

2023.10.29. 18:08

Videón, ahogy a Móri út egy lezárt, építési területén ragadt egy autó (videó)

Arról egyelőre még nincs információnk, hogy hogyan történt a baleset, az azonban biztos, hogy az élénk kék színű autó vasárnap reggel már ott volt.

Déri Brenda

Fotó: Olvasó

Mint azt a legtöbb fehérvári bizonyára már tudja a Móri úton jó ideje jelentős útfelújítási munkáltak zajlanak. Éppen ezért forgalomkorlátozások és lezárt útszakaszok nehezítik a közlekedők dolgát. Az azonban biztos, hogy mindez idáig arra nem volt példa, hogy egy autós ezt olyannyira figyelmen kívül hagyja, hogy szó szerint behajt, majd fennakad egy feltúrt építési területre. Az esetről számos kép terjed a közösségi médiában és megannyian azt találgatják, hogy vajon hogy kerülhetett oda. Utóbbiról sajnos még nincs információnk és eddig a rendőrség sem tudott konkrétumokkal szolgálni. Egy olvasónk azonban a reggeli órákban arra autózott és a menetrögzítő kamerája felvette, ahogy éppen elhalad az ott ragadt autó mellett. 

Közben a kivitelezőt is megkerestük a további részletek felől érdeklődve, amint választ kapunk, azt legfrissebb cikkünkben közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában