Gratulálunk

2023.10.22. 07:45

Elismeréseket adtak át a gárdonyi ünnepségen

A Művelődésügyért, a Gárdony városért elismeréseket, valamint a díszpolgári címet is átadták pénteken a gárdonyi október 23-i ünnepségen.

S. Töttő Rita

Fotó: Ódorné Cseresznye Virág

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulójának tiszteletére rendeztek ünnepséget pénteken Gárdonyban. Ezen az eseményen adták át a Művelődésügyért, a Gárdony városért elismeréseket, valamint a díszpolgári címet is.

Gárdony városért elismerésben részesült a gárdonyi kemencés finomságokért felelő Teker-család, a város fotóit rendszeresen készítő Ódor Balázs, valamint a dinnyési labdarúgó klub volt vezető edzője, Kovács András. Művelődésügyért elismerést vehetett át Szécsiné Zánkai Zsuzsanna, a Chernel István Általános Iskola pedagógusa és Simon György biológus, a Velencei-tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. vezetője, a díszpolgári címet pedig Muray Rita alpolgármester kapta meg.

- Nagyon örültem az elismerésnek – mondja a feol.hu-nak Gárdony legújabb díszpolgára, aki huszonéve dolgozik képviselőként, az utóbbi három ciklusban pedig alpolgármesterként is a városban. - A sok munka szívből jött, nem a kitüntetésért, hanem a városért dolgoztam – tette hozzá, ahogy azt is: a következő választáson már nem indul. - Így most már valóban nyugdíjba megyek, melynek a négy unokám, a családom és a barátaim fognak nagyon örülni, hiszen szükségük van rám.

Ezt követően koszorúzással egybekötött megemlékezésre kerüelt sor a Hősök parkjában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában