Tragédia

2023.10.26. 11:52

A lovas közösség is gyászolja a buszbalesetben elhunyt nagylóki sofőrt

A helyi lovas egylet elnöke volt a szerdai buszbalesetben elhunyt sofőr, akiről közösségi felületén a vármegyei lovassport szövetség is megemlékezett.

Héjj Vivien

A Nagylóki Lovas Egylet elnökeként a település közösségi életében is aktív szerepet vállalt Kiss Nándor

Forrás: Fejér Vármegyei Lovassport Szövetség

Amint arról szerdán portálunk is beszámolt, a hajnali órákban oldalával az árokba csapódott egy autóbusz a Seregélyest és Sárosdot összekötő úton. A balesetben huszonnégyen megsérültek, egy ember, a busz nagylóki sofőrje pedig életét vesztette.

– Megrázó hírt kaptunk ma. Fogathajtó sporttársunk, a Nagylóki Lovas Egylet elnöke, a megyei versenyek mindig jó kedélyű résztvevője, Kiss Nándor ma (azaz szerda) reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt. A megye fogathajtó közössége osztozik családja fájdalmában, emlékét megőrizzük! – olvasható a nyilvános megemlékezés a Fejér Vármegyei Lovassport Szövetség közösségi felületén.

A tragédia kapcsán megkeresésünkre Nagylók polgármestere, Tóth József elmondta, Kiss Nándor a Nagylóki Lovas Egylet elnökeként aktívan részt vett a civil szervezet működtetésében, a megyei kettesfogathajtó verseny szervezésében, s maga is aktív fogathajtó volt.

– A település egyéb közéletében is aktív szerepet vállalt, jószívű, a közösségét szerető, segítőkész ember volt, a települési rendezvényeken ahol tudott, segített. Buszvezetőként megfontolt, tapasztalt sofőr volt – tette hozzá a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában