A színtiszta csernyeiségre építenek

2023.10.26. 18:30

A háromszázadik születésnapjának ünnepére készül Bakonycsernye

Összehívta a nagyközség valamennyi képviselőjét, intézményvezetőjét, illetve a civil szervezetek delegáltjait Turi Balázs polgármester, hogy egy fergeteges születésnapi rendezvényről egyeztessenek.

Palocsai Jenő

Fotó: Önkormányzat

Október 25-én összeült a tanácsteremben Bakonycsernye képviselőtestülete, ám az ülés ezúttal kiegészült számos helyi vezetővel. A Csernyén működő vallási felekezetek, az aktív civil szervezetek  és az intézmények vezetőit is meghívták az egyeztetésre, melynek célja, megszervezni a település alapításának 300. évfordulóját. 

–A találkozón átbeszéltük a jubileumi emlékév tervezett programját és nagyszerű ötleteket, aktív részvételt kaptunk a meghívottaktól. A tervek szerint november hónapban újra ülésezünk, hogy minden összeálljon, mire eljön a nagy ünnep ideje. Van mit ünnepelni, hiszen büszkék lehetünk múltunkra, büszkék lehetünk jelenünkre, büszkék lehetünk Csernyeiségünkre –fogalmazott Turi Balázs polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában