Nem csak az iskolakapu nyílt ki

2023.09.01. 14:49

Újra járható a Mór felőli bekötő Magyaralmáson

Jelentős földmennyiségeket mozgatnak meg a település határában. A munkagépek és a velük együtt dolgozó teherautók akadályozták a forgalmat, ezért tanácsosabb volt a móri oldali bekötőt lezárni. Bár a 81-esen még X takarja a település nevét, már járható a bekötőút.

Palocsai Jenő

A Mór felé igyekvő iskolásoknak nem kellett kerülni, megnyílt előttük az út

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Felszíni vízelvezetésre nyert pályázatot Magyaralmás önkormányzata. Pap Tibor polgármester és Törő Gábor országgyűlési képviselő a múlt hónapban tartottak bejárást a beruházás kapcsán. Akkor még járható volt a Mór felőli bekötő, de nem sokkal azután táblák akadályozták a le- és felhajtást és a 81-es út szélén álló útbaigazító zöld táblán egy nagy X takarta a Magyaralmás nevet.

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

A Székesfehérvár felőli bekötőn feltűnő, sárga téglalap és egy mellé biggyesztett 60 km/h-s sebességkorlátozó tábla jelezte, hogy személy-, de főleg teherautókkal csak onnan lehet megközelíteni a települést, de onnan is csak lassan, a megnövekedett forgalom miatt. A sárga tábla eltűnt, az útzáró kordonokat elhúzták, vagyis újra járható a Mór felőli bekötője Magyaralmásnak.

Az X még rajta van a zöld táblán, de bizonyára ez már csak részletkérdés, az út szabad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában