Kreatív kedvesség

2023.09.27. 18:00

Színes meglepetések Martonvásár-szerte

Ismét kreatív meglepetéssel készültek a martonvásáriaknak a városi közszolgáltató szervezetek dolgozói. Festett köveket helyeztek el közterületeken, mellyel egyetlen céljuk van: örömet okozni!

S. Töttő Rita

Fotó: MartonKult

Itt egy mosolygós kőfej, ott egy eperszem vagy éppen katicabogár – sokféle kreatív és színes festett kő várja Martonvásár közterületein a járókelőket. Az alkotásokat az MVK, azaz a MartonGazda, MartonSport, MartonKult dolgozói készítették és helyezték el meglepetésszerűen, azért, hogy örömet okozzanak az arra járóknak.

Fotó: MartonKult

A vidám és ötletes meglepetésekkel az induló őszbe hoztak tavaszi pezsgést az ötletgazdák, akik nem most először készültek különlegességgel: az elmúlt néhány évben már több jeles alkalomra készítettek és helyeztek el a közterületeken színes ajándékokat. Húsvétkor nyuszikat, decemberben festett, fából készült hóembereket és mikulásokat tettek ki, a költészet napján pedig befőttes üvegekbe rejtett versekkel örvendeztették meg a megtalálókat.

Fotó: MartonKult

A mostani színes kövek kapcsán csak annyit kérnek a készítők – árulta el a feol.hu-nak Bocsi Andrea, a MartonKult igazgatónője -, hogy a megtalálók őrizzék meg azokat, hogy minél többen örülhessenek a színes, mosolyra fakasztó meglepetéseknek. A MartonKult közösségi oldalán a témában játékot is hirdettek: október 15-ig várják a fotókat azoktól, akik kertjüket hasonló módon díszítik festett kövekkel.

Fotó: MartonKult

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában