Jobban örülnének egy mutatósabb összeállításnak

2023.09.21. 14:35

Nem elégedettek a fehérváriak a jövő évi Virágóra kinézetének terveivel

Ahogy azt tegnap megírtuk elkészültek a jövő évi Virágóra kinézetének tervei és megnyílt a lehetőség a szavazásra, ugyanis idén is a fehérváriak dönthetnek arról, hogy melyik összeállításban díszelegjen 2024-ben a Virágóra.

Déri Brenda

Forrás: szekesfehervar.hu

A már hagyományosnak mondható online szavazást Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András is megosztotta a közösségi oldalán és, habár nem a városvezető bejegyzése alatt lehet benyújtani a szavazatokat, a véleményüket azért sokan nem tartották magukban. Cikkünk készültekor több mint 200 hozzászólás érkezett a jövő évi Virágóra terveit mutató poszt alatt és finoman szólva sem tűnnek elégedettnek a fehérváriak a tervezettel. Egy-két kivételt eltekintve szinte mindenki egyetértett abban, hogy nem olyannak szeretnék a Virágórát, ahogy az a tervezeten látszik. Sokak szerint túl egyszerűek és jobban örülnének egy mutatósabb összeállításnak.

A szavazás mindenesetre elkezdődött és október 1-ig leadhatják voksaikat a városi honlapon. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában