Szent Mihály-napi Sokadalom

2023.09.13. 13:00

Idén is keresik Bicske legjobb lekvárját! Lehet, hogy az Öné az?

Közeleg Mihály napja, amikor ismét több helyen lesznek rendezvények. Közöttük van Bicske is, ahol szokás szerint ezen a napon hirdetik majd ki, melyik lett ebben az évben Bicske legjobb lekvárja. Ha szeretné, hogy az Öné legyen az, jelentkezzen a versenyre!

Lehet édes, vagy sós, készülhet zöldségből vagy gyümölcsből, a lényeg, hogy finom legyen!

Fotó: Pixabay

A lekvárfőző versenyt évek óta meghirdetik a kisvárosban, idén sem maradhat tehát el! Aki úgy gondolja, szívesen megmérettetné az általa készített finomságot, annak nem kell mást tennie, mint a művelődési központban (Kossuth tér) beszerezni egy jelentkezési lapot és kiválasztania, melyik „művével” szeretne nevezni. Egy versenyző legfeljebb két gyümölcs és egy zöldség lekvárral szállhat versenybe. A nevezési határidő szeptember 26. kedd. A lekvár(oka)t a kitöltött nevezési lapok társaságában a művelődési központban lehet leadni. A finomságok zsűrizésére a Szent Mihály Napi Sokadalom alatt kerül sor és az eredményhirdetést is a programok között tartják meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában