Készülnek a Vigasságra

2023.09.06. 13:00

Hat jól ismert séf a Lecsófőző zsűritagjai között

Nagy erőkkel zajlanak a készületek a szeptember 23-án megrendezésre kerülő Fehérvári Lecsófőző Vigasságra, ahol idén is a zsűritagok döntenek arról, hogy kik azok, akik a legízletesebben főznek és ki érdemli meg a 2023-as Lecsókirály címet.

Déri Brenda

Ahogy azt az SZKKK is írja a bírálók között van étterem-tulajdonos, séf és üzletvezető is. Így a zsűritagok között helyet kapott Volenter István, a móri Öreg Prés Étterem vezetője és séfje, Barsch Tamás, a Rosetta Étterem séfje, Selymes Péter, a fehérvári LecsóHáz üzletvezetője, Adamek Balázs, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács alelnöke, a Diófa Étterem séfje, Tőkés Dániel, a Böllér Boutique tulajdonos-vezetője és Bóza Rolandot, aki megnyerte A Konyhafőnök című gasztrovetélkedő nyolcadik évadát. 

A Lecsófőző Vigasság egyébként, ahogy az lenni szokott idén is hatalmas népszerűségnek örvend. A szabad főzőhelyek fele a versenykiírás után nem sokkal már el is kelt, a jelentkezési határidő előtt egy hónappal pedig teljesen elfogytak a helyek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában