Szociális tűzifa kérelem

2023.09.27. 15:00

Figyelem! Van, ahol hamarosan lejár a határidő!

Vannak olyan települések, ahová már meg is érkezett az előttünk álló fűtési szezonra pályázati úton elnyert szociális tűzifa, így érdemes figyelni, melyik településen meddig lehet beadni az igényeket az önkormányzatnál.

Borsányi Bea

Fotó: FMH-Archív / FG

Tordason augusztus eleje óta van lehetőség a kérelem beadására, a határidő viszont hamarosan lejár, de péntekig, azaz szeptember 29-ig még élhetnek a lehetőséggel az érintettek a településen. A tordasi feltételekről itt írtunk részletesen. 

Pázmándon október 31. a határidő, eddig kérelmezhetnek azok a pázmándi lakó-, illetve tartózkodási hellyel rendelkező személyek szociális tűzifát, akiknek az egy főre jutó jövedelme nem haladja meg a 142 500 forintot, egyedül élő esetén a 171 ezer forintot és akik a benyújtott kérelmük és az ahhoz csatolt dokumentumok alapján megfelelnek a rendeletben foglalt egyéb feltételeknek. A kérelemhez a nyomtatvány letölthető a https://pazmand.hu/aktualis oldalról.  A nyomtatvány kitöltésében és egyéb kérdések felmerülése esetén segítség kérhető a polgármesteri hivatalban és 70/654-26-86-os telefonszámon Müller Tímea és Ángyánné Czakó Edina igazgatási ügyintézőktől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában