Szociális tűzifa

2023.08.08. 17:30

Tordason már be lehet nyújtani az idei kérelmeket

A települések önkormányzatai már megkapták az értesítést arra vonatkozóan, mennyi tűzifát kapnak idén az általuk igényelt mennyiségből, így érdemes figyelni az önkormányzatok honlapját a szociális tűzifa igénylés menetéről és feltételeiről.

Borsányi Bea

Már fogadja a kérelmeket az önkormányzat

Forrás: Pixabay

Tordason már megjelent a felhívás arról, hogy kik és meddig pályázhatnak. A tavalyi évhez képest változás csak az összegekben van. Továbbra is alapvető feltétel, hogy a kérelmező életvitelszerűen Tordason élő, tordasi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy legyen. A kérelmező családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladhatja meg a 114 ezer forintot, egyedül élő nyugdíjas esetében a 142 500 forintot, valamint feltétel az is, hogy az ingatlan fűtési módja szilárd tüzelésű legyen. 

A kérelemhez szükséges nyomtatvány beszerezhető a polgármesteri hivatalban vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról. A kitöltött kérelmet a csatolni szükséges dokumentumokkal és igazolásokkal együtt postai úton vagy személyesen lehet eluttatni a polgármesteri hivatalba. A benyújtás határideje: szeptember 29.

További információ személyesen - a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási idejében - vagy a 20/371-8636-os telefonszámon kérhető Kovács Judit szociális ügyintézőtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában