Nem működnek a biztosítóberendezések

2023.09.07. 09:07

Megindult a vonatforgalom, de délutánig komoly késések várhatóak (frissítve)

A MÁVINFORM nemrég rakta ki a hírt a közösségi oldalára, hogy nem működnek a székesfehérvári állomáson a bizosítóberendezések, ezért komolyabb késések várhatóak.

Házi Péter

Akár 120 perces késések is várhatóak a nem működő biztosítóberendezés miatt

Fotó: Nagy Norbert

"Csütörtökön reggel negyed 9-től nem működik a biztosítóberendezés Székesfehérvár állomáson, a vonatok várakozásra kényszerülnek, a kapcsolódó vasútvonalakon torlódnak a vonatok" - adta hírül nemrég a MÁVINFORM.

Mint írják, emiatt a Székesfehérvár állomást érintő vonalakon 45-90 perccel megnőhet a menetidő, jelentős késésekre és járatkimaradásokra kell számítani. 

Frissítés:

Az újabb bejegyzésből kiderül, komolyabb a gond, a székesfehérvári elővárosi vonatok Gárdonyból fordulnak vissza Budapest felé. Az észak- és dél-balatoni vonalon 60-120 perces késésekre kell számítani.  A Székesfehérvár-Pusztaszabolcs és a Székesfehérvár-Komárom vonalon egyes vonatok helyett pótlóbusz közlekedik.

Újabb információkat tett közzé a MÁVINFORM:

Székesfehérvár állomáson korlátozásokkal megindult a vonatforgalom, de továbbra is - várhatóan kora délutánig - 30-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani az állomást érintő vonalakon. Az elővárosi vonatok egy része rövidebb útvonalon közlekedik vagy kimarad a menetrendből.

Forgalmi változások:

- Pótlóbusz közlekedik Székesfehérvár és Börgönd, valamint Székesfehérvár és Komárom között.

- Nem közlekedik a Kőbánya-Kispestről 9:57-kor Martonvásárra induló S36-os (3842), a Martonvásárról 11:10-kor Kőbánya-Kispestre induló S36-os (3825), a Kőbánya-Kispestről 12:27-kor Székesfehérvárra induló G43-as (3534) vonat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában