Képviselő-testületi ülés

2023.09.01. 13:30

Árambeszerzésről és támogatásról is döntöttek csütörtökön

Rendkívüli, nyilvános ülést tartott csütörtök este Bicske Város Önkormányzatának képviselő-testülete, amelyen több fontos döntés is született.

Feol.hu

Fotó: Bálint Istvánné közösségi oldala

Minderről a város polgármestere, Bálint Istvánné számolt be a közösségi oldalán, ahol két emelt ki.

Az önkormányzat intézményeinek 2024-2025 évi földgáz beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményeként a szolgáltatást a legalacsonyabb árat garantáló MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja az elkövetkezendő két évben. Döntöttek az önkormányzati intézmények általános célú, valamint közvilágítás célú elektromos energia 2024-2025 évi beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményéről is. Az intézmények részére az MVM, a közvilágításra a CYEB Energiakereskedő és Szolgáltató Kft. nyújtotta be a legkedvezőbb érvényes ajánlatot, így velük köti meg az önkormányzat a szerződést.

A képviselők határoztak arról is, hogy támogatást nyújtanak Bicske Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának. A 2,5 millió forint támogatásból a kisebbségi önkormányzat biztosítani tudja többek között a Tanoda zavartalan működését és a roma gyerekek számára az év további időszakában megrendezésre kerülő ünnepségek megszervezését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában