Szükség van a segítségre!

2023.09.20. 12:01

1-1 millió forinttal szeretne támogatni az önkormányzat három menhelyet Fehérvár környékén

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere nemrég a FEMA Állatmentők telephelyére látogatott el, hogy megnézze a gondozásukban lévő állatokat – osztotta meg a hírt közösségi oldalán.

Déri Brenda

Fotó: FEMA

Mint írja a fehérvári állatmenhelyeket is érzékenyen érintette a gazdasági helyzet, ezért arra kéri a pénteki közgyűlést, hogy 1-1 millió forint rendkívüli támogatásban részesítsék a városban és annak környékén lévő három menhelyet. 

A városvezetőt először a FEMA kereste meg, akik arra kérték, hogy tudassa a fehérváriakkal: nagy szükség van a segítségre, akár anyagilag, akár önkéntes munkával, de az örökbefogadás lenne a legjobb. 

„ Egy közösség erejét az mutatja meg, hogy a legelesettebbekkel, a leginkább rászorulókkal hogyan bánunk. Ez magától értetődően vonatkozik elsősorban embertársainkra, de vonatkozik azokra az állatokra is, akik gazda és otthon nélkül élnek. Róluk is gondoskodnunk kell tehát, hatalmas köszönet a FEMA és minden állatmenhely csapatának, mely közösségünkben ezt a feladatot végzi” – olvasható a bejegyzésben.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában